Vraag uw domeinnaam vandaag nog aan

Bouw uw online identiteit op: registreer uw domeinnaam bij SSL247®

Wij begrijpen dat uw merk een bepaald type persoonlijkheid representeert die u tegenover uw klanten wilt uitdragen. De keuze van de juiste domeinnaam is heel belangrijk voor de groei en het succes van uw merk. SSL247® introduceert een nieuw concept: domeinnaambeheer met échte klantenservice en ondersteuning.

U profiteert niet alleen van ons complete aanbod aan domeinextensies, waaronder generieke (zoals .com, .org, .net), geografische (bijvoorbeeld .nl, .be, .eu) en alle nieuwe generieke topleveldomeinen (gTLD's), maar ook van onze expertise op het gebied van premium domeinnamen.

De vele voordelen van registratie van uw domeinnaam bij SSL247®

Registreer uw ideale domeinnaam bij ons en u ontvangt de uitmuntende service en support waar wij bekend om staan, en waarmee we sinds 2003 dankzij mond-tot-mond reclame groot zijn geworden. Bij ons krijgt u toegang tot een compleet assortiment domeinextensies, dat nog regelmatig wordt uitgebreid met nieuwe extensies.


Profiteer van de voordelen:

  • Eersteklas accountbeheer met een accountmanager die per e-mail én per telefoon bereikbaar is.
  • Een speciale domeinnaambeheerder die u adviseert en helpt bij alle administratieve en technische kwesties.
  • Een beheerinterface via uw MySSL®-account: bekijk uw offertes en facturen en beheer niet alleen uw verlengingen en domeinnaamorders maar ook uw certificaten, penetratietests en Digital ID's.
  • Een hoogwaardige klantenservice en een responsieve technische ondersteuning die al sinds 2003 wordt gebruikt door meer dan 7000 tevreden klanten uit heel Europa.
  • Informatie over nieuwe gTLD's.
  • Een restitutieperiode van maximaal 40 dagen, afhankelijk van het type extensie dat u hebt gekozen.

Domeinnamen

Wilt u uw portfolio naar ons overbrengen?

U kunt veel tijd, geld en administratiekosten besparen door uw domeinportfolio te consolideren bij uw SSL-portfolio. De overdracht verloopt soepel en gemakkelijk dankzij MySSL® en wordt volledig beheerd door onze deskundige medewerkers.

Als u meer wilt weten over de prijzen van domeinnamen, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen:

   +31 85 888 03 04
 domeinen@ssl247.nl