GlobalSign
PersonalSign 2 Department

Vraag een DigitalID aan voor een afdeling in uw organisatie (bijv. Marketing bij SSL247) en onderteken, codeer en beveilig uw e-mails en MS Office-documenten. GlobalSign is ook een van de eerste wereldwijde CA's die eIDAS-gekwalificeerde certificaten voor elektronische handtekeningen en zegels afgeeft.

U kunt met een GlobalSign PersonalSign 2 Department certificaat bewijzen dat belangrijke documenten, contracten, facturen, offertes etc., afkomstig zijn van uw afdeling en dat er niet mee geknoeid is. Dit heeft dezelfde waarde als met de hand ondertekende papieren.

Heeft uw afdeling een DigitalID nodig?

Bel ons team van toegewijde specialisten in digitale beveiliging als u niet zeker weet of dit het juiste certificaat voor u is. Ze kunnen u snel helpen om te beslissen welk certificaat voor u geschikt is. Bel +31 85 888 03 04

Functies en voordelen
  • Klasse 2 DigitalID (Organisatie Validatie)
  • Voorziet een afdeling van een digitale en formele handtekening
  • Codeert en digitale ondertekening van e-mails en MS Office-documenten
  • Maakt authenticatie van online diensten zoals SSL VPN's mogelijk
  • Wordt geleverd met speciale voordelen van SSL247®, inclusief een 30 dagen geld terug garantie, een MySSL® account en technische ondersteuning
  • Uitgavetijd: 1 tot 2 dagen
Hoe koop ik dit?

U wilt een GlobalSign PersonalSign 2 Department certificaat voor uw organisatie kopen? Bel dan ons behulpzame verkoopteam op +31 85 888 03 04. U kunt ook een e-mail sturen naar sales@ssl247.nl.