GlobalSign
PersonalSign 2 Pro

Toon dat u een professionele en betrouwbare vertegenwoordiger van uw organisatie bent, en bescherm de reputatie van uw bedrijf met een PersonalSign 2 Pro certificaat van GlobalSign.

U kunt met deze digitale ID uw e-mails en belangrijke MS Office-documenten - facturen, offertes, contracten, etc. - onderteken en coderen en zodoende bewijzen dat ze van u afkomstig zijn en ze sindsdien niet aangepast zijn. GlobalSign is ook een van de eerste wereldwijde CA's die eIDAS-gekwalificeerde certificaten voor elektronische handtekeningen en zegels afgeeft.

Het PersonalSign 2 Pro certificaat biedt dezelfde waarde als een gedrukt document met een met de hand gezette handtekening.

Is dit digitale ID voor u het juiste?

We hebben een team met specialisten in digitale beveiliging die u onpartijdig advies kunnen geven. Waarom belt u ze niet even voor een snelle aanbeveling - en ontdek of dit certificaat voor u het juiste is? Telefoon +31 85 888 03 04

Voordelen en functies
  • Klasse 2 DigitalID (Organisatie Validatie)
  • Maakt het mogelijk dat een persoon een bedrijf formeel vertegenwoordigt (bijv. John Smith bij SSL247)
  • Digitaal ondertekenen en coderen van uw e-mails
  • Digitaal onderteken van Microsoft Office-documenten
  • Maakt authenticatie van online diensten zoals SSL VPN's mogelijk
  • Geeft u toegang tot voordelen van SSL247®, inclusief technische onderstening, een 30 dagen geld terug garantie en een MySSL® account
U wilt een PersonalSign Pro 2 certificaat kopen?

Neem contact op met ons vriendelijke team op +31 85 888 03 04 of sales@ssl247.nl. Ze zullen u helpen bij uw aankoop en bij het snel in gebruik nemen van uw certificaat.