Onderteken uw PDF-bestanden met Adobe Certified Document Services

Bezorg uw PDF-bestanden juridische waarde

De oplossing van GlobalSign laat u toe uw PDF-documenten te ondertekenen en hen dezelfde rechtsgeldigheid toe te kennen als een handgeschreven handtekening: een ideale oplossing voor een papierloos kantoor. U garandeert de ontvanger dat u daadwerkelijk de auteur bent van het document en dat het document authentiek is en niet werd veranderd. In tegenstelling tot de standaard digitale X509-certificaten, verschaft GlobalSign u een digitale handtekening die rechtstreeks door Adobe Acrobat wordt herkend. Bespaar tijd en geld door het rechtstreeks ondertekenen van uw facturen, offertes, persberichten, allerhande contracten, enz…

Klik hier om enkele voorbeelden van digitale handtekeningen te zien.

 

Functies

Uw PDF-bestanden beveiligen

De integriteit, de oorsprong en tijdstempel van het document

Certificerende handtekeningen

Een document elektronisch afstempelen

Handtekeningen voor goedkeuring

Elektronisch equivalent van handgeschreven handtekeningen

Voldoen aan de wetgeving

Breng uw documenten in overeenstemming met het wetgevende kader

Onmiddellijke herkenning

Gecertificeerde PDF-bestanden, automatisch herkend door Adobe Acrobat

Verminder uw ecologische voetafdruk

Werk met een papierloos kantoor en verminder uw ecologische voetafdruk

GlobalSign PersonalSign USB

Het PersonalSign USB-certificaat richt zich tot bedrijven die gebruik maken van certificerende of goedkeurende handtekeningen van bepaalde personen (bv. Jean Dupont van SSL247) op hun PDF-documenten. U kunt er jaarlijks tot 500 of 1500 handtekeningen mee zetten.

Vanaf 379€
GlobalSign DepartmentSign USB

Het DepartmentSign USB-certificaat richt zich tot bedrijven die gebruik maken van certificerende of goedkeurende handtekeningen van diensten of departementen (bv. Marketing, Aankoop of Juridische afdeling van SSL247) op hun PDF-documenten. U kunt er jaarlijks tot 2000 of 5000 handtekeningen mee zetten.

Vanaf 579€

De online-verkoop van deze producten is nog niet beschikbaar, maar gelieve ons telefonisch te contacteren op +31 85 888 03 04 of per e-mail op sales@ssl247.nl !