Norton Secured Seal – De non-SSL oplossing voor 19€/maand !

Toon het zegel van beste merk van vertrouwen op het Internet

Symantec is een wereldwijde marktleider op het gebied van computerbeveiliging: 100% van de Fortune 500 bedrijven hebben voor Symantec gekozen om hun Internetsite en hun klanten te beschermen.

Het zegel Norton Secured Seal is het meest vooraanstaande merk van vertrouwen op het Internet. Dit zegel bewijst aan uw klanten dat hun transacties beveiligd zijn. Norton Secured Seal is een aanklikbaar, zichtbaar Symantec zegel op uw site dat uw klanten garandeert dat het bedrijf geidentificeerd is. Met een klik op het zegel, verschijnen de naam en het adres van uw bedrijf.

De functie Seal-in-Search zal het zegel Norton Secured weergeven naast uw URL bij de zoekmachines. Hierdoor kunt u zich direct van uw concurrenten onderscheiden en zo meer verkeer naar uw site genereren. Zo herkent 77% van de consumenten het zegel Norton Secured en voor 53% van hen vertegenwoordigt het zien van het zegel Norton Secured een veiligheidsgarantie voor transacties met credit kaart. (case study Symantec, 2011). Aarzel niet langer en maximaliseer uw conversieratio vanaf dit moment !


Bescherm uw bezoekers en uw site tegen malware

Het Norton Secured Seal biedt een dagelijkse scan Anti-Malware en garandeerd de veiligheid van uw bezoekers en uw site. De resultaten van de Anti-Malware scan zijn zichtbaar op de aanklikbare pagina van het zegel. Als malware wordt gedetecteerd, wordt het Norton Secured Seal uitgeschakeld. U ontvangt dan een email alert om u van de malware infectie op de hoogte te stellen en instructies om toegang te krijgen tot de scanresultaten in het VertrouwensCentrum van Symantec. Wist u dat u bepaalde zoekmachines kunt laten blacklisten als u geinfecteerde pagina’s heeft ? U riskeert ook het vertrouwen van uw klanten te verliezen als hun anti-virus programma wordt getriggerd.


Kenmerken

Prijs 1 jaar : 299€ | 2 jaar : 495€ | 3 jaar : 695€

  • Een speciale Account Manager voor vóór en na de verkoop en voor ondersteuning bij elke bestelling
  • Het portaal MySSL® : behandelt makkelijk en snel al uw bestellingen en certificaatverlengingen op één beveiligd platform.
  • Authenticatie: verificatieaudit van uw domein en het bestaan ??van het bedrijf dat eigenaar is.
  • Dagelijkse scan Anti-Malware uitgevoerd door Symantec om de veiligheid van uw bezoekers te garanderen.
  • Het Seal-in-Search laat u het Norton Secured zegel weergeven naast uw URL bij de zoekmachines en zo kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten.
  • Leveringstijd : 1 tot 2 dagen
  • Installatie en ondersteuning SSL247

Hulp of advies nodig voor uw besluit ? Raadpleeg onze FAQ of bel naar +31 85 888 03 04 !

De online verkoop van dit product is not niet beschikbaar, u wordt vriendelijk verzocht telefonisch contact met ons op te nemen op +31 85 888 03 04 of per e-mail aan sales@ssl247.nl !

* De functie Seal-in-Search wordt geactiveerd door middel van partnerschappen van Symantec met de website-eigenaren en externe technologieleveranciers. Symantec werkt aan uitbreiding van het gebruik van de functie Seal-in-Search, maar kan niet instaan voor de beschikbaarheid ervan.