Thawte
Thawte Code Signing

Thawte Code Signing

Onderteken en beveilig uw software en toon gebruikers dat het veilig in gebruik is met een Thawte Code Signing-certificaat. Ondertekende software vertelt gebruikers wie het gemaakt heeft en verwijdert de pop-up "onbekende uitgever". Het Thawte Code Signing-certificaat garandeert tevens er na ondertekening niet met uw code geknoeid is.

Er kan eenvoudig met een code geknoeid worden om vervolgens gebruikt te worden als host voor malware en andere kwaadaardige bedreigingen. Een code signing-certificaat garandeert dat dit niet zal gebeuren en dat uw code niet gebruikt zal worden voor frauduleuze doeleinden. Uw ontvanger zal een waarschuwingsbericht krijgen als dit wel het geval is:

Het is het virtueel in krimpfolie verpakken van een product zodat u weet dat het niet geopend is.

Voer hierbij de organisatievalidatie toe, die geleverd wordt met een Thawte Code Signing-certificaat, en uw klanten kunnen er volledig op vertrouwen dat uw software afkomstig is van een echt bedrijf. Dit zal direct zorgen voor meer vertrouwen tussen u en uw ontvangers.

Thawte Code Signing: Beschermen. Verwijderen van waarschuwingen voor fouten. Vergroten van vertrouwen. Vertrouwelijk en vrij versturen van codes.

Meer informatie vindt u ook in de Code Signing sectie van onze Kennisbasis.