DigiCert
DigiCert Code Signing

DigiCert Code Signing

Bescherm uw software, uw klanten en uw reputatie met een code signing-certificaat van DigiCert (voorheen Symantec website security). Code signing is een must, of u nu een distributeur of een ontwikkelaar bent. Zonder code signing kan er geknoeid worden met uw code en zullen uw klanten de ontmoedigende "onbekende uitgever" waarschuwing te zien krijgen.

Plus, uw ontvangers worden gerustgesteld dat wat ze ook downloaden veilig is en geen schade zal veroorzaken. Er zal een waarschuwingsbericht worden getoond dat de oorsprong van het bestand niet gecontroleerd kan worden als het onderschept en bewerkt is.

DigiCert is een van de meest vertrouwde merken op het internet, en acht van de tien code signing-certificaten worden door deze beveiligingsgigant uitgegeven. Ze zijn beschikbaar voor Microsoft Authenticode, Sun Java, Microsoft Office en Visual Basic for Applications (VBA) of Adobe AIR.

We zullen u helpen bij het vinden van het juiste certificaat voor u met een op maat gemaakte aanbeveling, dus neem gerust contact op.

Meer informatie vindt u ook in de Code Signing sectie van onze Kennisbasis.