De Code Signing-certificaten van SSL247

Waarom uw code ondertekenen?

Een niet ondertekend programma opstarten kan gevaarlijk zijn! Veiligheidswaarschuwingen en foutberichten raden de eindgebruiker eigenlijk af om niet ondertekende bestanden niet te downloaden of op te starten. Vermijd dus om het vertrouwen dat de klant in u stelt te doen wankelen en stel hem een ondertekend en gewaarborgd product ter beschikking. Met dit certificaat beschermt u uw merk en uw intellectuele eigendom.

Code Signing

Klik hier om enkele voorbeelden van digitale handtekeningen te zien.

Functies

  • Inhoud ondertekenen voor beveiligde verdeling
  • De broncode van uw software authenticeren en verifiëren
  • Garanderen dat de actieve inhoud niet werd aangepast sinds de ondertekening
  • Uw reputatie beschermen en een vertrouwensrelatie opbouwen met uw klanten door veiligheidswaarschuwingen en foutberichten te reduceren
  • Uw gebruikers beschermen door de integriteit van uw code te garanderen, zodat ze vermijden gevaarlijke bestanden te downloaden

Certificaten voor de ondertekening van broncode laten u toe om een onbeperkt aantal componenten te ondertekenen tijdens een gegeven periode. Deze certificaten verschillen naargelang het type document dat u wilt ondertekenen:

Microsoft Authenticode

Met een Microsoft Authenticode-certificaat kunt u digitaal 32-bits of 64-bits software en ActiveX-besturingselementen ondertekenen. De ondersteunde bestanden zijn .exe, .dll, .cab, .ocx en .xpi. Symantec is een leverancier van Microsoft Windows® Logo Programma's.

Sun Java

Met Sun Java certificering kunt u digitaal Sun Java toepassingen ondertekenen en bestanden met Mozilla- en Netscape-objecten. De ondersteunde bestanden zijn .jar-bestanden. De ondertekening van de code wordt door het Java Runtime Environment (JRE) meteen herkend.

Microsoft Office and Visual Basic voor Applications

Een Microsoft Office en VBA-certificaat richt zich tot VBA-developers en laat u toe om digitaal VBA-objecten en Microsoft Office macro's te ondertekenen, net als andere applicaties van derden die VBA gebruiken.

Adobe AIR

Met een Adobe AIR-certificaat kunt u uw Adobe AIR-creaties digitaal ondertekenen. De ondersteunde bestanden zijn .air of .airi-bestanden. Deze codehandtekening is vereist voor het starten van alle AIR-toepassingen.

Apple Mac OS

Met een Apple Mac OS-certificaat kunt u digitaal toepassingen, applicaties, scripts en andere code ondertekenen voor Mac OS van Apple. Enkel beschikbaar bij Thawte voor Apple Mac OS 9 en Apple Mac OS X.

Symantec Code Signing

Symantec is het eerste vertrouwensmerk op het internet en de meest erkende certificaatautoriteit ter wereld. Op wereldschaal zijn 8 van de 10 Code Signing-certificaten uitgegeven door Symantec.

Ze zijn beschikbaar voor Microsoft Authenticode, Sun Java, Microsoft Office, Visual Basic voor Applicaties (VBA) of Adobe AIR.

Thawte Code Signing

Thawte maakt deel uit van de internetgigant Symantec en is algemeen erkend op de Franse markt. Voor verspreiding van uw creaties op nationale schaal, is het aangeraden om Thawtes certificaat voor ontwikkelaars te gebruiken.

Dit is beschikbaar voor Microsoft Authenticode, Sun Java, Microsoft Office, Visual Basic voor Applicaties (VBA), Adobe AIR of Apple Mac OS.

    +31 85 888 03 04 (Kantoor Londen)
   sales@ssl247.nl