Onze identificatie-oplossingen en elektronische handtekeningen

2016 EU eIDAS REGULATION

What is the electronic Identification and Authentification Regulation about?
What are the consequences for your company?
What are the advantages?

SSL247 breidt zijn assortiment uit naar identificatie-oplossingen voor bedrijven!

Met onze nieuwe identificatie-oplossingen kunt u de identiteit van uw bedrijf op verschillende media aan uw klanten bevestigen. Na het doorlopen van een verificatie-audit van uw organisatie wordt uw bedrijf geïdentificeerd en erkend bij de bekendste certificaatautoriteiten. Door het groeiende aantal frauduleuze websites en documenten en de grote verspreiding van malware, wenst SSL247 u een oplossing te bieden voor deze problemen, zodat u uw klanten gerust kunt stellen.

Ons assortiment omvat digitale identiteitscertificaten (of Digital ID / PersonalSign), certificaten voor "ontwikkelaars" of Code Signing-certificaten, Adobe CDS-certificaten om uw PDF-documenten te ondertekenen en het Norton Secured Seal.

Bekijk op deze link om te zien hoe een digitaal ondertekend document eruit ziet.

Digitale identiteitscertificaten of digitale ID's

Null

Met een digitaal identiteitscertificaat kunt u uw e-mailberichten en Microsoft Office-documenten ondertekenen om een beveiligde distributie te garanderen. Een gecertificeerd e-mailbericht garandeert de ontvanger dat het bericht wel degelijk van u afkomstig is. Daarenboven beschikken uw ondertekende e-mailberichten en documenten met de PersonalSign 2-certificaten over een daadwerkelijke juridische waarde. Vanaf nu kunt u uw offertes, contracten, facturen, enz. via elektronische weg opsturen en online antwoorden op aanbestedingen.

Ondertekening van programmacode of Code Signing

Null

Met een Code Signing-certificaat kunt u inhoud ondertekenen voor een beveiligde verspreiding van uw creaties. Het is noodzakelijk voor het klantenvertrouwen om uw creaties te authenticeren en te beschermen. De gebruiker ontvangt informatie over het bedrijf dat de software ondertekende. Zo schept u een vertrouwensrelatie met de gebruikers, door het verminderen van foutberichten en veiligheidswaarschuwingen.

Onderteken uw PDF-bestanden met Adobe CDS (Certified Document Services)

Null

Met een Adobe CDS-certificaat kunt u uw PDF-bestanden ondertekenen (facturen, offertes, contracten, enz.) en hen een juridische waarde toekennen, identiek aan die van een fysiek ondertekend document. Adobe Acrobat, de meest gebruikte PDF-reader ter wereld, herkent onmiddellijk deze handtekening. Vanaf nu kunt u uw offertes, facturen, enz. elektronisch versturen en besparen op druk- en portokosten en uw ecologische voetafdruk verkleinen. Aarzel dus niet: bespaar tijd en geld door met één klik uw documenten te ondertekenen.

Norton Seal

Null

De Norton Secured Seal, een niet-SSL oplossing, laat u toe het Norton zegel op uw website te vertonen. Na een verificatie-audit van uw domein, garandeert dit zegel aan uw bezoekers dat uw website is geverifieerd en geen malware bevat (dagelijkse (Anti-Malware Scan quotidien). Met de functie Seal-in-Search kunt u zich onderscheiden van uw concurrenten door het weergeven van het Norton zegel rechtstreeks in de zoekmachines. Schenk uw bezoekers onmiddellijk vertrouwen en verhoog snel uw aantal online-verkopen.