Digitale identiteitscertificaten of digitale ID's

Digitale certificaten kunnen dienst doen in meerdere vormen van beveiligde communicatie: het ondertekenen en coderen van uw e-mails (S/MIME), authenticatie bij online-services en het ondertekenen van digitale Microsoft Office-documenten en andere om hun integriteit en herkomst te garanderen. Zo bezorgt u uw documenten ook authentieke juridische waarde: verstuur vanaf nu uw facturen, offertes en contracten via elektronische weg!

Met de PersonalSign-certificaten kunt u:

  • Uw e-mail beschermen: bescherm uw identiteit en de inhoud van uw e-mailberichten. U kunt uw e-mailberichten digitaal ondertekenen om er de oorsprong van te waarborgen en ze coderen voor meer privacy.
  • Onderteken uw Microsoft Office-documenten: digitaal ondertekenen van uw documenten in Microsoft Excel, Word en Powerpoint. Deze ondertekening laat u toe om de auteur en de herkomst van het document te bevestigen en uw ontvanger te verwittigen over elke ongeoorloofde wijziging.
  • Zich identificeren: authenticeer uzelf op een online-dienst via de geïntegreerde SSL VPN-functionaliteit van uw browser.

Klik hier om enkele voorbeelden van digitale handtekeningen te zien.

GlobalSign PersonalSign 2 Department

Dit klasse 2-certificaat wordt gebruikt door diensteenheden of departementen (in het bijzonder Marketing, Boekhouding of IT) voor de beveiliging van e-mailberichten, zich te authenticeren op online-diensten of elektronisch Microsoft Office-documenten te ondertekenen. GlobalSign controleert het e-mailadres en uw onderneming op basis van databases van derden.

Vanaf 219€

GlobalSign PersonalSign 2 Pro

Dit klasse 2-certificaat wordt gebruikt door een persoon die een onderneming vertegenwoordigt voor de beveiliging van e-mailberichten, om zich te authenticeren bij online-diensten of elektronisch Microsoft Office-documenten te ondertekenen. GlobalSign controleert e-mailadres en identiteit via het verzenden van identiteitsdocumenten en het controleert uw onderneming op basis van databases van derden.

Vanaf 79€

De online-verkoop van deze producten is nog niet beschikbaar, maar gelieve ons telefonisch te contacteren op +31 85 888 03 04 of per e-mail op sales@ssl247.nl !