Hoe ziet een getekend document eruit? Een getekende PDF? Een getekend programma?

VOORBEELDEN VAN DIGITALE HANDTEKENINGEN

ZIE DE PRODUCTPAGINA

Een getekend Word-document heeft drie belangrijke kenmerken:

  • Een gele banner boven de tekst geeft aan dat de auteur(s) het document hebben gemarkeerd als "voltooid" om te voorkomen dat iemand anders het bewerkt. Het is mogelijk om de beperking om te bewerken te omzeilen door te klikken op de knop "toch bewerken" in de banner; hierdoor wordt de handtekening, en dus ook de vertrouwde gele banner, echter verwijderd.


Er wordt een waarschuwing getoond als u het bestand ontgrendeld voor bewerking. Door de waarschuwing te accepteren, wordt de handtekening op het document verwijderd.

  • Een rood lint onderaan het document, in de statusbalk. Dit symbool geeft aan dat het document getekend is.
  • Het handtekeningenpaneel wordt geopend als u klikt op het rode lint. Hier kunt u zien wie het document getekend heeft, samen met informatie over de identiteit van deze persoon.

ZIE DE PRODUCTPAGINA

ZIE DE PRODUCTPAGINA

Zoals bij alle documenten van het Microsoft Office-pakket wordt er bij getekende PDF-bestanden een banner boven de inhoud getoond.
De banners op PDF-documenten zijn blauw en tonen de naam van de persoon/entiteit die het document getekend heeft, als ook de Certificaatautoriteit die het PDF-ondertekeningscertificaat heeft uitgegeven.

U kunt de gegevens van het certificaat, geldigheid, authenticiteit, integriteit, etc., bekijken als u klikt op de knop "handtekeningenpaneel" in de banner.

Er wordt een specifieke banner met waarschuwing voor een fout getoond bij een PDF-document dat na ondertekening is aangepast:

Een PDF-document dat ondertekend is met een certificaat dat niet compatibel is met Adobe CDS (Certified Document Service) kan de identiteit van de auteur niet ophalen en derhalve wordt het volgende bericht getoond:

ZIE DE PRODUCTPAGINA

CODESIGNING

Certificaten voor code ondertekening worden gebruikt om het bedrijf dat het programma/de software heeft uitgegeven, te identificeren. Ze garanderen tevens dat de inhoud van de code niet aangepast is sinds het ondertekenen.

Wanneer u uw software niet voor uitgave ondertekend heeft, zullen de gebruikers een pop-up waarschuwing te zien krijgen als ze klikken op het .exe bestand van de software.

Zodra het programma getekend is, zal er een informationele pop-up in plaats van een pop-up met waarschuwing getoond worden, waarin de naam van uw bedrijf en de details van het ondertekeningscertificaat van de code getoond worden.

CODESIGNING

Kijk op onze specifieke pagina's:

Vragen? Stel ze gerust aan een van onze vriendelijke erkende experts:

+31 85 888 03 04

sales@ssl247.nl