Thawte Code Signing Certificate

Onderteken en beveilig uw software en toon gebruikers dat het veilig gebruikt kan worden met een Thawte code ondertekeningscertificaat. Ondertekende software laat gebruikers zien wie het heeft gemaakt, en elimineert pop-up: 'Uitgever onbekend'. Het Thawte code ondertekeningscertificaat zal er ook voor zorgen er niet wordt geknoeid met uw code nadat het werd ondertekend, waardoor het ondertekenen ervan het virtuele equivalent wordt van software die op een CD-ROM staat.

Voeg dit toe aan de Organisatie Validatie die wordt geleverd bij het Thawte Code ondertekeningscertificaat, en uw klanten zullen er volledig op vertrouwen dat uw software van een legitiem bedrijf komt.

Wilt u meer weten over het code ondertekenen of het Thawte code ondertekeningscertificaat?

U kunt nu contact opnemen met één van onze experts op het gebied van digitale certificering, op tel. nr.+31 85 888 03 04.

Functies en voordelen

  • Organisatie Validatie
  • Verkrijgbaar voor Microsoft Authenticode, Sun Java, Microsoft Office en VBA, Adobe AIR of Apple Mac OS.
  • Een onbeperkt aantal componenten die ondertekend kunnen worden tijdens de levensduur van het certificaat.
  • Timestamping op een server van Symantec stelt uw bestanden in staat om ondertekend te blijven nadat het certificaat is verlopen.
  • Dit zijn ondermeer een onpartijdig SSL-advies, en technische ondersteuning van ons Platinum team van de Klantenservice, en een 30-dagen-geld-terug garantie, en een MySSL® account.

Verkrijgbare platforms:

Microsoft Authenticode

Voor .exe, .cab, .dll, .ocx en .xpi bestanden

Sun Java

Voor. .jar bestanden en Netscape objecten

Microsoft VBA

VBA macro’s en objectbestanden voor Microsoft Office

Adobe AIR

Verplicht voor .air en .airi bestanden

Apple Mac

Voor .app bestanden en Apple toepassingen

Hebt u een certificaat voor distributie wereldwijd nodig?

Thawte is onderdeel van het wereldwijde Symantec. Wij raden u aan om het Thawte code ondertekeningscertificaat voor landelijke en niet voor wereldwijde softwaredistributie te gebruiken. Als u van plan bent om wereldwijd te gaan distribueren, raden wij het VCSCals ‘best practice’ aan.

Hulp nodig bij het kiezen van een ondertekeningscertificaat?

Lees onze signing FAQ, of bel nu naar een van onze behulpzame adviseurs voor een onpartijdig advies, op tel nr +31 85 888 03 04 Wij zijn er van overtuigd dat u tevreden zult zijn over het gesprek. Veel van onze klanten krijgen wij via mond-tot-mond reclame; er wordt gezegd dat onze klantenservice van eersteklas kwaliteit is.

Prijs – 1 jaar: 250€ | 2 jaar: 450€