Symantec Code Signing Certificates

Symantec is het eerste vertrouwensmerk op het internet en de meest erkende certificaatautoriteit ter wereld. Op wereldschaal zijn 8 van de 10 Code Signing-certificaten uitgegeven door Symantec.

Symantec beschikt over geavanceerde technologie en wereldwijde faam. Daarom is het de leverancier van de 40 grootste banken ter wereld en hebben 95% van de ondernemingen uit de Fortune 500 gekozen voor SSL-certificaten van Symantec. Het Symantec-logo wordt meer dan 250 miljoen keer vertoond in 160 landen.

Wilt u meer weten over het code ondertekenen of het VerSign code ondertekeningscertificaat?

U kunt nu contact opnemen met één van onze experts op het gebied van digitale certificering, op tel. nr. +31 85 888 03 04.

Functies en voordelen

  • Organisatie Validatie
  • Verkrijgbaar voor Microsoft Authenticode, Sun Java, Microsoft Office en VBA, Adobe AIR of Apple Mac OS.
  • Een onbeperkt aantal componenten die ondertekend kunnen worden tijdens de levensduur van het certificaat.
  • Timestamping op een server van Symantec stelt uw bestanden in staat om ondertekend te blijven nadat het certificaat is verlopen.
  • Dit zijn ondermeer een onpartijdig SSL-advies, en technische ondersteuning van ons Platinum team van de Klantenservice, en een 30-dagen-geld-terug garantie, en een MySSL® account.


Verkrijgbare platforms:

Microsoft Authenticode

Voor .exe, .cab, .dll, .ocx en .xpi bestanden

Sun Java

Voor. .jar bestanden en Netscape objecten

Microsoft VBA avec Office

VBA macro’s en objectbestanden voor Microsoft Office

Adobe AIR

Verplicht voor .air en .airi bestanden

Lees onze signing FAQ, of bel nu naar een van onze behulpzame adviseurs voor een onpartijdig advies, op tel nr. +31 85 888 03 04. Wij zijn er van overtuigd dat u tevreden zult zijn over het gesprek. Veel van onze klanten krijgen wij via mond-tot-mond reclame; er wordt gezegd dat onze klantenservice van eersteklas kwaliteit is.

Prijs – 1 jaar: 489€ | 2 jaar: 889€ | 3 jaar: 1109