De Code Signing-certificaten van SSL247

Code Signing - Icon

Inhoud digitaal ondertekenen en veilig verspreiden met SSL247®


Wat is het ondertekenen van een code?

Code Signing biedt authenticatie om klanten ervan te verzekeren dat het bestand dat ze downloaden afkomstig is van de uitgever die op het certificaat wordt genoemd. Als u distributeur of ontwikkelaar bent, dan is de code signing voor u gemaakt! Het zal ervoor zorgen dat er tijdens de verzending niet met uw code wordt geknoeid en dat uw eindgebruikers weten dat deze veilig te openen is.

Code Signing by SSL247 - What is it?

Beschikbare certificaten voor het ondertekenen van codes

Sectigo Code Signing
Sectigo Code Signing

Sectigo certificaats woden een van de meest betrouwbare digitale code signing certificaten die vandaag de dag in gebruik zijn bij ontwikkelaars en ingenieurs. Sectigo stelt in staat om een laagje zekerheid toe te voegen, zodat gebruikers weten welke software ze ontvangen kunnen worden vertrouwd en beschermt privé-sleutels via token en PIN.

Organisatie validatie (OV)


Hoe werkt Code Signing?

Code Signing Infographic - How it works

Functies

  • Inhoud ondertekenen voor beveiligde verdeling
  • De broncode van uw software authenticeren en verifiëren
  • Garanderen dat de actieve inhoud niet werd aangepast sinds de ondertekening
  • Uw reputatie beschermen en een vertrouwensrelatie opbouwen met uw klanten door veiligheidswaarschuwingen en foutberichten te reduceren
  • Uw gebruikers beschermen door de integriteit van uw code te garanderen, zodat ze vermijden gevaarlijke bestanden te downloaden

Waarom uw code ondertekenen?

Een niet ondertekend programma opstarten kan gevaarlijk zijn! Veiligheidswaarschuwingen en foutberichten raden de eindgebruiker eigenlijk af om niet ondertekende bestanden niet te downloaden of op te starten. Vermijd dus om het vertrouwen dat de klant in u stelt te doen wankelen en stel hem een ondertekend en gewaarborgd product ter beschikking. Met dit certificaat beschermt u uw merk en uw intellectuele eigendom.
Code Signing Certificaten stellen u in staat om een onbeperkt aantal componenten te ondertekenen voor de levensduur van uw certificaat. Maar er zijn variaties afhankelijk van het type code dat u wilt ondertekenen. We hebben ze hieronder opgesomd, voor het gemak.


Soorten certificaten voor het ondertekenen van codes

Microsoft Authenticode - Icon
Microsoft Authenticode

Met een Microsoft Authenticode-certificaat kunt u digitaal 32-bits of 64-bits software en ActiveX-besturingselementen ondertekenen. De ondersteunde bestanden zijn .exe, .dll, .cab, .ocx en .xpi. Symantec is een leverancier van Microsoft Windows® Logo Programma's.

Sun Java - Icon
Sun Java

Sun Java certificering kunt u digitaal Sun Java toepassingen ondertekenen en bestanden met Mozilla- en Netscape-objecten. De ondersteunde bestanden zijn .jar-bestanden. De ondertekening van de code wordt door het Java Runtime Environment (JRE) meteen herkend.

Microsoft Visual Basic - Icon
Microsoft Office and Visual Basic voor Applications

Een Microsoft Office en VBA-certificaat richt zich tot VBA-developers en laat u toe om digitaal VBA-objecten en Microsoft Office macro's te ondertekenen, net als andere applicaties van derden die VBA gebruiken.

Abobe AIR - Icon
Adobe AIR

Met een Adobe AIR-certificaat kunt u uw Adobe AIR-creaties digitaal ondertekenen. De ondersteunde bestanden zijn .air of .airi-bestanden. Deze codehandtekening is vereist voor het starten van alle AIR-toepassingen.

Apple Mac OS - Icon
Apple Mac OS

Met een Apple Mac OS-certificaat kunt u digitaal toepassingen, applicaties, scripts en andere code ondertekenen voor Mac OS van Apple. Enkel beschikbaar bij Thawte voor Apple Mac OS 9 en Apple Mac OS X.

Kijk gerust in de Code Signing sectie van onze kennisbank voor meer informatie.


Neem vandaag nog contact op met een van onze experts

Als u het niet zeker weet, kijk dan eens in onze FAQ sectie. Voor meer informatie over deze dienst en hoe het uw bedrijf ten goede kan komen, aarzel niet om contact op te nemen met onze vertrouwde consultants voor een GRATIS en vrijblijvend adviesgesprek.