Cloud Security - Web Security

Web Security

Deze gebruiksvriendelijke oplossing voor webbeveiliging beschermt uw organisatie tegen dreigingen vanuit het web. U kunt beleid voor acceptabel webgebruik instellen, monitoren en afdwingen. De ingebouwde antimalwarebescherming blokkeert dreigingen vóórdat deze uw netwerk kunnen binnendringen, terwijl de URL-filters en de quota voor webverkeer het misbruik van het web tegengaan, zodat de bandbreedte van uw organisatie niet wordt verspild.

Het cloudmodel: voordelen en kosten

icon .cloud symantect endpoint

De antispyware- en antivirus-engines van Web Security scannen alle online inhoud op de aanwezigheid van malware, vóórdat de inhoud op uw netwerk wordt afgeleverd. Deze engines worden voortdurend door Symantec Hosted Services geactualiseerd om te zorgen dat ook de nieuwste dreigingen worden onderschept, zodat uw mensen minder tijd hoeven te besteden aan beheer en onderhoud. De Skeptic™-technologie biedt bescherming tegen zero hour-dreigingen en deelt de verworven kennis automatisch met de cloud, zodat de detectie nog verder wordt verbeterd.

De oplossing maakt gebruik van het wereldwijde Symantec-netwerk van maximaal beschikbare datacenters met geavanceerde load-balancing, die garant staan voor snelle, efficiënte en ononderbroken beveiliging zonder nadelige effecten op uw productiviteit. Wanneer u uw webbeveiliging verplaatst naar de cloud, profiteert u van:

  • URL-filters
  • Bescherming tegen webvirussen
  • Latentie van minder dan 100 milliseconden
  • 100% uptime
  • Uitgebreide rapporten
  • Voorspellende Skeptic™-technologie
  • Eenvoudig beheer
  • Handhaving van webbeleid

De cloudgebaseerde oplossing wordt efficiënt beheerd vanaf een centrale, webgebaseerde beheerconsole met geautomatiseerde updates voor vereenvoudigd beheer en maximale productiviteit. De configuratie neemt slechts enkele minuten in beslag en u hebt geen extra hardware nodig. Bovendien zijn er geen grote eenmalige uitgaven: u betaalt alleen een regelmatige, betaalbare en voorspelbare abonnementsvergoeding.

Waarom kiezen voor Symantec via SSL247®?

Symantec is wereldwijd marktleider in oplossingen voor informatiebeveiliging, backup en beschikbaarheid. Het enorme assortiment producten en services van Symantec staat garant voor maximale beveiliging van uw bedrijfsinformatie, maar het kost veel tijd en moeite om de unieke oplossing te vinden die voor u het meest geschikt is. Alle experts van SSL247® beschikken over SSE en SSE+ accreditaties. Onze consultants, die meervoudig onderscheiden zijn en hoog aangeschreven staan binnen de beveiligingswereld, geven u onpartijdige adviezen voor al uw behoeften op het gebied van webbeveiliging.

Neem contact op

Als u nog vragen hebt of als u niet zeker weet of dit de juiste oplossing is voor uw organisatie, neem dan vandaag nog contact op met een van onze geaccrediteerde consultants voor een GRATIS advies:

    +31 85 888 03 04 (London office)
   sales@ssl247.nl