Cloud Security - EndPoint Protection

EndPoint Protection

EndPoint Protection is een gebruiksvriendelijke, snelle en effectieve cloudgebaseerde oplossing die automatisch updates uitvoert om uw servers, desktops en laptops te beschermen tegen de nieuwste virussen, malware en spyware. Omdat het een cloudservice is, kost het u slechts enkele minuten om de oplossing te configureren, zonder dat u behoefte hebt aan extra hardware, IT-specialisten of speciale trainingen.

Het cloudmodel: voordelen en kosten

icon .cloud symantect endpoint

EndPoint Protection is een vanuit de cloud beheerde service van Symantec, de marktleider in online webbeveiliging. Dit betekent dat de eindpunten van uw bedrijfsnetwerk (laptops, desktops en servers) uitstekend beveiligd worden tegen de nieuwste spamware, virussen en malware. U profiteert van deze voordelen:

  • Zeer geavanceerde technologie
  • Firewallbeveiliging
  • Antimalwarebeveiliging
  • Browserbeveiliging
  • Detectie van besmette USB-apparaten
  • Beveiligingsinstellingen
  • Automatische updates
  • Beheerconsole via het web

Naast de zeer geavanceerde beveiligingsfuncties van Symantec profiteert u ook van razendsnelle implementatie en configuratie. De maandelijkse lasten bestaan uit een transparante abonnementsvergoeding die past binnen elk budget, zodat u voldoende financiële middelen overhoudt om uw bedrijf verder te laten groeien.

EndPoint Protection biedt u een veilige, snelle, kosteneffectieve, eenvoudige en handige manier om uw organisatie te laten beschermen door de marktleider in webbeveiliging, zodat u zich kunt concentreren op uw kerntaken.

Waarom kiezen voor Symantec via SSL247®?

Symantec is wereldwijd marktleider in oplossingen voor informatiebeveiliging, backup en beschikbaarheid. Het enorme assortiment producten en services van Symantec staat garant voor maximale beveiliging van uw bedrijfsinformatie, maar het kost veel tijd en moeite om de unieke oplossing te vinden die voor u het meest geschikt is. Alle experts van SSL247® beschikken over SSE en SSE+ accreditaties. Onze consultants, die meervoudig onderscheiden zijn en hoog aangeschreven staan binnen de beveiligingswereld, geven u onpartijdige adviezen voor al uw behoeften op het gebied van webbeveiliging.

Neem contact op

Als u nog vragen hebt of als u niet zeker weet of dit de juiste oplossing is voor uw organisatie, neem dan vandaag nog contact op met een van onze geaccrediteerde consultants voor een GRATIS advies:

    +31 85 888 03 04 (London office)
   sales@ssl247.nl