Cloud Security - Email Security

Email Security

Email Security beveiligt 24 uur per dag uw inkomende en uitgaande berichten tegen e-mailvirussen en onderschept 99% van de spammail. Email Security biedt effectieve services voor malware- en spambestrijding, inhoudsfiltering en e-mailencryptie vanaf een robuust cloudplatform van Symantec. Uw organisatie wordt beschermd tegen malware, spam, phishing, gerichte aanvallen en bulkmail, zonder dat u hiervoor extra hardware nodig hebt.

Het cloudmodel: voordelen en kosten

icon .cloud symantect email

Email Security wordt gebouwd en ondersteund door Symantec Global Intelligence Network, een van 's werelds grootste researchorganisaties voor malwarebestrijding. Deze oplossing maakt gebruik van Skeptic™-technologie om nieuwe, geavanceerde en gerichte dreigingen vroegtijdig te analyseren en te detecteren. Door middel van heuristieken en het volgen van links wordt bepaald of e-mails schadelijke inhoud bevatten of hier indirect naar verwijzen. Hierdoor biedt Email Security bescherming tegen zowel opportunistische als doelgerichte aanvallen, via de volgende services:

  • Antivirus voor e-mail
  • Antispam voor e-mail
  • Inhoudsfilter voor e-mail
  • Afbeeldingsfilter voor e-mail

Email Security is een cloudgebaseerde oplossing die efficiënt wordt beheerd vanaf een centrale, webgebaseerde beheerconsole met geautomatiseerde updates voor vereenvoudigd beheer. De configuratie neemt slechts enkele minuten in beslag en u hebt geen extra hardware nodig. Bovendien zijn er geen grote eenmalige uitgaven: u betaalt alleen een regelmatige, betaalbare en voorspelbare abonnementsvergoeding.

Waarom kiezen voor Symantec via SSL247®?

Symantec is wereldwijd marktleider in oplossingen voor informatiebeveiliging, backup en beschikbaarheid. Het enorme assortiment producten en services van Symantec staat garant voor maximale beveiliging van uw bedrijfsinformatie, maar het kost veel tijd en moeite om de unieke oplossing te vinden die voor u het meest geschikt is. Alle experts van SSL247® beschikken over SSE en SSE+ accreditaties. Onze consultants, die meervoudig onderscheiden zijn en hoog aangeschreven staan binnen de beveiligingswereld, geven u onpartijdige adviezen voor al uw behoeften op het gebied van webbeveiliging.

Neem contact op

Als u nog vragen hebt of als u niet zeker weet of dit de juiste oplossing is voor uw organisatie, neem dan vandaag nog contact op met een van onze geaccrediteerde consultants voor een GRATIS advies:

    +31 85 888 03 04 (London office)
   sales@ssl247.nl