EV SSL – Toont de ‘groene balk van vertrouwen’

Geef uw klanten het ultieme vertrouwen in uw website met Verlengde validatie SSL.


Wat is Verlengde validatie?

EV is het nieuwste op het gebied van SSL-technologie - en heeft betrekking op de meest rigoureuze validatie van uw website en organisatie. Een EV SSL-certificaat zal de organisatie weergeven die eigenaar is van uw website - en deze informatie duidelijk weergeven in de browsers van uw bezoekers. EV SSL maakt de browsers van uw bezoekers ook groen. Dit is snel een direct teken van veiligheid aan het worden.

Maar de groene adresbalk is er niet alleen voor de show. Het zal switchen tussen de naam van de SSL Certificate Authority dat uw SSL-certificaat uitgaf EN de naam van het bedrijf dat uw website bezit. Dit maakt het praktisch onmogelijk voor ‘phishers’ om uw website of online merk te kapen.

EV


Wat betekent Verlengde validatie voor uw website… en uw bedrijf?

83% van de consumenten wil zekerheid dat hun informatie veilig is. Door de ‘groene balk van vertrouwen’ weer te geven, bewijst EV dat uw website veilig is - en dat uw bedrijf te vertrouwen valt. 93% van de online shoppers heeft de voorkeur voor Verlengde validatie. Dat betekent dat als u EV hebt, en uw concurrenten dat niet hebben, klanten meer geneigd zijn uw website te gebruiken in plaats van die van hen. EV is ook de beste bescherming tegen ‘phishing’. Uw online zaken zullen dus nooit worden aangevallen door phishers. Dus betere bescherming, verhoogd vertrouwen in uw website en bedrijf – en mogelijk meer online verkopen. Niet slecht voor één certificaat.

Wat betekent Verlengde validatie voor uw online klanten?

Alhoewel uw klanten het misschien niet weten, biedt EV hen de beste bescherming tegen phishing. Dit, in combinatie met een codering van maximaal 256 bit, betekent dat uw klanten de allerbeste bescherming hebben tijdens het winkelen.

De ‘groene balk van vertrouwen’ is een teken aan uw klanten dat ze veilig zijn op uw website – en dat ze hun creditcardinformatie kunnen doorgeven zonder zich zorgen te hoeven maken over hun veiligheid. Dus, een EV SSL-certificaat zorgt ervoor dat online winkelen een meer ontspannen aangelegenheid wordt.


Implementeren van zichtbare tekenen van veiligheid van vertrouwde certificeringsinstanties


Wie heeft Verlengde validatie nodig….U?

Elke bank, overheidsinstelling, of e-commerce website moet EV gebruiken, net als iedereen die de beste bescherming wil tegen phishing, en het hoogste vertrouwen wil in hun website en bedrijf. EV is ook goed voor iedereen die de ‘best practice’ volgt, en aan de Raad van Bestuur of andere belanghebbende in het bedrijf wil laten zien dat hun website van de allerhoogste management kwaliteit is. Als dit u bekent in de oren klinkt, moet u de onderstaande lijst van EV SSL-certificaten lezen.

Als dit net als u klinkt, neem een kijkje op onze onderstaande bereik van EV SSL-certificaten.

Zie hoe u binnen 72 uur een EV SSL-certificaat krijgt

Is Verlengde Validatie SSL iets voor uw website? En welk certificaat moet u nemen? Gebruik nu onze wizard, om hier achter te komen of Neem contact op.