SSL247®: een team van geaccrediteerde experts

Vanaf het allereerste moment zijn wij voortdurend op zoek naar nieuwe manieren om een stapje verder te gaan dan onze concurrentie en om u de best mogelijke dienstverlening te bieden. Onze accreditaties getuigen van het succes van deze missie. We zijn trots op 3 van onze prestigieuze accreditaties (SSE/SSE+, Website Security Specialisation en ISO 27001: 2013) en op Platinum partnerships met alle grote SSL-merken.

Onze voortdurende inspanningen om een stap verder te gaan dan andere SSL-leveranciers hebben er niet alleen toe geleid dat SSL247® is uitgegroeid tot de leidende SSL-consultant in de EMEA-regio, maar zorgen ook dat we blijven werken volgens de veeleisende standaarden die we onszelf opleggen. Dit betekent dat we nooit op onze lauweren willen rusten, maar dat we altijd streven naar méér. De afgelopen jaren hebben we dan ook verschillende prestigieuze accreditaties verkregen, die ook voor u van grote waarde zijn:

ISO 27001:2013

In oktober 2014 kregen we de ISO 27001:2013-accreditatie, waarmee we onze commitment aan voortdurende verbetering van onze klantenservice en leveringskwaliteit nogmaals onderstrepen.De toekenning van de wereldwijd erkende ISO 27001:2013-norm staat symbool voor de hoge standaarden van ons beheersysteem voor informatiebeveiliging, en voor onze commitment aan de veiligheid van uw data.

Symantec Specialist Partner

In maart 2013 hebben we de lat opnieuw een stukje hoger gelegd door Website Security Specialist Partner te worden van Symantec, de toonaangevende speler op de markt. Wij zijn één van slechts twaalf Symantec-partners WERELDWIJD en één van de twee Britse partners die deze prestigieuze status hebben verworven. Hierdoor weet u zeker dat u bij ons in veilige handen bent.

Deze exclusieve partnerschap heeft grote voordelen voor u en de webbeveiliging van uw bedrijf, zowel op korte als op lange termijn. Om het partnerschap te vieren, heeft Symantec een fraai partnerportret van SSL247® op zijn website geplaatst. Dit PDF-bestand geeft een overzicht van SSL247® als bedrijf en als vertrouwde Symantec-partner.

Voordelen op korte termijn

Met ons nieuwe partnerschap kunnen we de efficientie vergroten in pre-validatie en authenticatie en snellere technieken aanbevelen voor het installeren van uw certifciaten.

  • Wat gaat u doen met de tijd die u uitspaart? Onze speciale webbeveiligingsconsultants kunnen u adviseren over technieken om uw installatie te versnellen. Dit betekent dat u sneller aan de slag kunt dan u dacht, met minder gedoe en minder tijdverspilling.
Voordelen op lange termijn

Dankzij de immense reputatie en expertise van Symantec hebben wij voortaan exclusieve toegang tot de nieuwste informatie over nieuwe technologieën en marktontwikkelingen.

  • Dit betekent dat u nooit meer achter de feiten aanloopt. Want niet alleen het web ontwikkelt zich verder, maar ook de online dreigingen staan niet stil.
  • Terwijl de webbeveiligingstechnologie zich verder ontwikkelt, kunt u erop rekenen dat wij dit als eerste weten en dat we onze waardevolle inzichten aan u doorgeven, veel eerder dan de concurrentie.
En er zijn nog meer voordelen

Symantec geeft ons ook exclusieve toegang tot tools en trainingen waarmee we onze deskundigheid en vaardigheden nog verder kunnen aanscherpen.

  • Hierdoor profiteert u van nog betere ondersteuning door onze experts.
  • U krijgt de best mogelijke dienstverlening doordat onze webbeveiligingsconsultants hun bevoorrechte positie gebruiken om hun toch al uitgebreide kennis zo nodig nog verder aan te scherpen.

Onze nieuwe status als Specialist Partner is een vervolg op onze eerdere prestigieuze accreditaties.

Symantec SSE+

Sinds augustus 2012 zijn we gekwalificeerde experts op het gebied van het Symantec SSL-assortiment, inclusief producten van Symantec, GeoTrust, Thawte en RapidSSL, zodat we onze expertise en klantenondersteuning verder kunnen verbeteren. Al onze medewerkers hebben de toetsen voor Symantec Sales Expert (SSE) en Symantec Sales Expert Plus (SSE+) afgelegd – met een indrukwekkend slagingspercentage van 100%.

De accreditatie onderstreept de kwaliteit van onze technische en productspecifieke kennis, zodat we u met het volste vertrouwen beter advies kunnen geven.

Oliver Wilkinson, Managing Director van SSL247®, spreekt live op InfoSecurity Europe 2014 over ons uitgebreide productassortiment, de expertise van onze webbeveiligingsconsultants en onze Platinum-partnerschappen.

U kunt erop vertrouwen dat onze expertise volledig geaccrediteerd is. U krijgt advies en technische ondersteuning van gekwalificeerde experts – dit is van groot belang voor de toekomst van uw webbeveiliging op korte en lange termijn.

Voordelen op korte termijn

We staan klaar om u te helpen. Niet alleen helpen we u om het proces te versnellen, maar ook om de hele procedure zo soepel mogelijk te laten verlopen.

  • U profiteert van snellere auditing- en installatieprocessen.
  • Complete eerste- en tweedelijns technische ondersteuning.
Voordelen op lange termijn

Onze services zijn van een kwaliteit die onhaalbaar is voor niet-geaccrediteerde leveranciers.

  • U kunt volledig vertrouwen op alle deskundige en onafhankelijke adviezen van onze speciale webbeveiliginsconsultants.

"Symantec werkt samen met partners die beschikken over ervaring, professionaliteit en een uitstekende staat van dienst op het gebied van klantenservice. SSL247® voldoet op al deze gebieden ruimschoots aan onze vereisten". 

Cathal Moyne, Symantec.

 

Bij SSL247® proberen we altijd de beste producten van de meest vertrouwde, marktleidende partners te leveren. Als onze positieve referenties en accreditaties nog niet voldoende zijn om de laatste restjes twijfel weg te nemen, dan kan SSL247® ook nog eens bogen op een indrukwekkende portefeuille met awards en onderscheidingen die symbool staan voor onze schat aan ervaring en onze commitment aan uw online veiligheid.

2015

Vol trots kunnen we bekendmaken dat SSL247® is opgenomen in de Deloitte Technology Fast 500 EMEA 2015 – een prestigieuze lijst waarmee SSL247® officieel wordt erkend een van de snelst groeiende IT-ondernemingen in de regio Europa, Midden-Oosten en Afrika (EMEA). De opname van SSL247® in de Deloitte Technology Fast 500 is gebaseerd op een berekening van de fenomenale groeisnelheid van de onderneming in de afgelopen vier jaar, in vergelijking met andere IT-bedrijven in de EMEA-regio... Lees meer

Tijdens de Symantec EMEA Roundtable in Budapest is SSL247® onderscheiden met de prestigieuze "2015 Symantec EMEA Sales Growth Partner Award". SSL247® (de grootste SSL-reseller in Europa) heeft deze onderscheiding binnengehaald voor de uitstekende groeicijfers in 2015. Elk jaar hebben we méér tevreden klanten dan wie dan ook in de EMEA-regio, en deze onderscheiding symboliseert onze marktleidende expertise en onze onwankelbare commitment aan onze klanten... Lees meer

2014

Tijdens de Symantec Platinum Partner Roundtable (een exclusief jaarlijks evenement in Dubai voor de grootste en belangrijkste Europese partners van Symantec) is SSL247® bekroond met de exclusieve en zeer hoog aangeschreven "EMEA Symantec Champion 2014 Award". Deze award onderstreept onze status als de grootste, meest toegewijde Symantec-partner in Europa en we zijn er trots op dat we formeel worden erkend als een belangrijke Europese speler in de markt. De onderscheiding is niet alleen gebaseerd op onze uitmuntende expertise, maar ook op de rijke hoeveelheid kennis waarmee we onze klanten dagelijks bijstaan... Lees meer

Neem contact op

Als u meer wilt weten over onze nieuwste accreditatie of als u behoefte hebt aan onpartijdig advies over SSL-certificaten, neem dan vandaag nog contact op met een van onze webbeveiligingsconsultants.

+31 85 888 03 04 (kantoor Londen)
sales@ssl247.nl

Lees over de praktische voordelen van onze dienstverlening voor onze klanten.