Vormetric Data Security Platform van ThalesEen platform voor beheer en bescherming van uw data

TVormetric voorziet bedrijven van alle benodigde tools voor een optimaal en vereenvoudigd beheer van de gegevensbeveiliging. Het platform biedt naadloze gegevensversleuteling en sleutelbeheer voor de verschillende onderdelen van uw informatiesysteem.

Consultancy Kit Roadmap and AdvantagesSSL247® en Thales e-Security hebben hun expertise en geavanceerde technologieën gebundeld om u beter van dienst te kunnen zijn.

Voordelen voor uw bedrijf

Het platform biedt de volgende voordelen:

  • Lagere totale kosten van uw databeheer. Het Thales-platform maakt gegevensbeveiliging niet alleen gemakkelijker, maar ook goedkoper.
  • Efficiëntere inzet van medewerkers en hulpbronnen. Met het Vormetric Data Security Platform kunt u uw privacygevoelige gegevens veel efficiënter beheren.
  • Betere beveiliging en gewaarborgde compliance. Door de beveiliging te concentreren op de kern van uw databeheersysteem, beperkt u de gevolgen van eventuele onbevoegde toegang.
FIPS 140 Computing Security Award PCI DSS compliance SC Magazine award Best practice security

Vormetric Data Security Platform beschikt over krachtige tools. Het platform bestrijdt niet alleen Advanced Persistent Threats (APT), maar biedt ook consistente controle, ook wanneer de data in de cloud of in de infrastructuur van een externe provider worden opgeslagen.

Een compleet en uitbreidbaar platform

Vormetric Data Security Platform ondersteunt cryptografie en versleutelingstechnologieën met een intuïtieve webinterface en een groot aantal API's, waaronder de REST-architectuur.

hadoop Google cloud platform Amazon web services Mongo DB Microsoft azure Docker

<Consultancy Kit Roadmap and Advantages
Als u meer wilt weten over het beheer en de beveiliging van uw data, kunt u altijd geheel vrijblijvend contact opnemen met een van onze gespecialiseerde consultants.

+31 85 888 03 04
sales@ssl247.nl